Praktisk information för dig som är medlem

Öppet 6:45-17:30

Förskolan har stängt klämdagar.

Sjukdom och frånvaro

Ring om ditt barn blir sjukt, upptaget med annat eller är för trött för att orka med en dag på förskolan.

Ring så tidigt som möjligt på morgonen så att personalen och kokerskan kan planera om, om så behövs. Vet förskolechefen att många barn är borta eller sjuka behöver hon inte ta in ev. vikarie för sjuk personal, det tjänar vi alla på.

När ett barn har varit sjukt och ska komma tillbaka dagen därpå är det bra om ni berättar det för personalen så blir nästa dag lättare att planera.

Frågor om aktiviteter eller om ditt barn?

Ring gärna till avdelning eller till förskolechefen.

Kläder och skor

Vi är ute varje dag i alla väder. Se till att det finns kläder för sol, regn och kyla.

Barnet behöver också extra innekläder i sin låda för eventuella "händelser" av alla de slag. Glöm inte att titta över barnens regnkläder (och innekläder) ibland. De växer fort! Vill du att ditt barn ska ha tofflor så ta med det.

Glöm inte att märka kläderna!

Hämtning av barnen

Om ditt barn hämtas av någon annan person än vad som är överenskommet vill vi ha ett meddelande om det i förväg. Det gäller även om barnet ska följa med en kamrat hem från förskolan.

Ge barnet tid att avsluta och plocka i ordning efter sig innan ni går hem.

Glöm inte att meddela ändrade arbetstider.

Byte av arbetsplats eller bostad

Vi vill gärna veta ny adress och eventuellt nytt telefonnummer så vi alltid kan nå dig vid behov.

Föräldramöte och utvecklingssamtal

Föräldramöte sker en gång per år. Utvecklingssamtal är också en gång per år eller oftare om så önskas.

Meddelanden och post

Viktiga meddelanden från förskolan eller arbetsgrupperna läggs i barnets fack ovanför ytterkläderna eller ännu vanligare skickas på mail.

Arbetsdagar

Lappar på vilka dagar du kan välja delas ut av Planeringsgruppen .

Praktikanter

Vi tar emot praktikanter, praoelever samt VFU-studenter.

Uppsägning

Uppsägnings görs på särskild blankett två kalendermånader före den dag barnet slutar. Blankett finns nedan samt hos förskolechefen.

Ladda ner: Uppsagningsblankett.pdf